Stagiaires

img_3517

Mijn naam is Janieck Berenschot, ik ben 17 jaar en studeer voor Paraveterinair dierenarts assistente aan het AOC in Almelo. Jullie hebben mij misschien al een keer in de praktijk gezien. Ik ben stagiaire bij dierenkliniek de Tweesprong voor het schooljaar van 2016 – 2017, ik zit in het 2e jaar van de opleiding en vind het erg leuk en leerzaam hier, jullie zullen mij hier vooral zien op de woensdag en de donderdag. Op deze dagen zullen jullie mij vooral kunnen tegenkomen in de spreekkamer. Naast dat ik studeer voor paraveterinair doe ik in mijn vrije tijd ook nog aan handbal en werk ik op zaterdag bij de jumbo in Goor. Ik woon in Bentelo samen met mijn ouders en mijn hond Ayra (Australische herder X Labrador). Ik doe deze opleiding omdat ik sinds dat ik klein was al heel veel had met dieren en vooral bij mij daarin ook de intresse ligt hoe het dier van binnen werkt en hoe je het dier kunt genezen wanneer deze ziek is.

Ik zie jullie graag weer in de praktijk, Groetjes Janieck

FB_IMG_1491216135991Hallo ik ben Bianca, ik ben 19 jaar en woon in Reutum.

Ik zit nu in het 3e leerjaar van de opleiding paraveterinair/dierenartsassistente.

Thuis heb ik 3 cavia’s en hebben we regelmatig een oppashond.

Ik vind het erg leuk om hier stage te lopen. Vooral de operaties en gebitsreinigingen vind ik interessant.
Graag ontmoet ik jullie in de praktijk!

 

 

HallScreenshot_20170403-095704o, Ik ben Leonie Bruins, moeder van 2 jongens, woon met mijn gezin in Hengelo en wij hebben een Friese Stabij ‘Tukker’. In mijn vrije tijd trekken we graag met ons gezin erop uit en in de zomermaanden ben ik vaak op de racefiets in het Twentse landschap te vinden.

12 jaar geleden heb ik mijn opleiding Paraveterinair afgerond en heb ik gedurende 3 jaar bij 2 klinieken gewerkt. Door omstandigheden ben eruit geraakt en ik werk sindsdien met veel plezier bij een bloemenzaak. Mijn verlangen naar het beroep Dierenartsassistente werd met de jaren groter en ik heb besloten dit vak weer op te pakken. Ik loop nu op de maandagochtend bij ‘De Tweesprong’ stage om mijn kennis op te frissen. Ik hoop gauw een leuke baan in een enthousiast team te kunnen vinden.