Doc&Booff is geworden: VoorMijnDier

Beste dierenvriend,

Je hebt het misschien al voorbij zien komen op de website van Doc&Booff: Onze webshop Doc&Booff gaat vanaf 1 januari verder onder de naam VoorMijnDier.

Een webshop waar je nog steeds alles kunt vinden voor de gezondheid van jouw dier, met nu nog meer advies van dierenartsen en -assistenten.

Wat kan jij nog meer verwachten van VoorMijnDier?

Een uitgebreider assortiment dieetvoer met kortere levertijden;

Verantwoorde en veilige producten;

Een n...

Read more

Phileine geboren!

Phileine is geboren op 20 december, dochter van onze dierenarts Aafke.

Moeder en dochter maken het goed.

Aafke en Henkjan van harte gefeliciteerd!

Pic Jointer

Read more

Gewijzigde openingstijden rond de feestdagen:

Dinsdagavond 5 december vervalt het avondspreekuur

Maandag 25 december, dinsdag 26 december en maandag 1 januari zijn wij gesloten.

Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden is er 24 uur per dag, 7 dagen in de week een dierenarts beschikbaar via Gezelschapsdieren Spoeddienst Twente. Hiervoor geldt hetzelfde telefoonnummer als het telefoonnummer gedurende de openingstijden: 074-2663252

Verder hanteren wij rond de feestdagen onze normale openingstijden: De bali...

Read more

Verlof Aafke, vervangster Susanne

IMG_4610Inmiddels is dierenarts Aafke van haar zwangerschapsverlof aan het genieten, dierenarts Susanne komt haar vervangen. Susanne stelt zichzelf voor:

Susanne Harkema-Jansen

Na mijn afstuderen in 2003 heb ik een aantal jaar met veel plezier in de eerstelijns praktijk gewerkt. Toen onze dochters geborden waren, heb ik mijn werk buitenshuis even op een laag pitje gezet en ben ik een paar uur per week in de dierenartsenpraktijk van een asiel gaan werken...

Read more

Vuurwerkangst

Als je een hond of kat hebt die bang is voor vuurwerk, zou je eigenlijk vanaf oktober al bezig moeten zijn met training om hem te helpen om met die angst om te gaan. Hoe je dat kunt doen, kun je hier lezen. Stel dat je een goede reden hebt dat je dit nog niet gedaan hebt, dan is het handig te weten wat je wel en niet moet doen op de momenten dat je hond bang is voor vuurwerk (of onweer bv.)

Vuurwerkangst

Wij onderscheiden een lange termijn (ruim van te voren) en ...

Read more

Stroomstoring tgv werkzaamheden in de straat

Woensdag 8-11 10.45:

Op dit moment kampen wij met een stroomstoring, ook de telefoon werkt niet.

Voor spoedgevallen kunt u ons bereiken op: 06-23190265. Ook zijn we per mail bereikbaar: info@dierenkliniekdetweesprong.nl

Ook kunt u online zaken regelen: bijvoorbeeld een afspraak maken of een bestelling doorgeven.

We hopen dat de storing snel verholpen is, excuses voor het ongemak!

Read more

Wegwerkzaamheden, alternatieve route

De aankomende weken worden er bij ons in de straat werkzaamheden verricht, (ingang Europastraat en Oude Deldensestraat zijn afgesloten) de prakijk is alleen te bereiken via de Wensinkstraat-Schaepmanstraat-Kempenstraat. –> vanaf de Europastraat wordt u omgeleid. Vanuit het centrum kunt u bij bakkerij Koehorst de Wensinkstraat op.

De verwachting is dat de werkzaamheden rond de jaarwisseling achter de rug zijn.

Werkzaamheden-verkeersbord

Read more

Warm weer: houd uw dier koel!

Warm weer: houd uw dier koel!

Deze hele week blijft het nog flink warm in Nederland. Veel van onze huisdieren kunnen niet zo goed tegen warmte. Oververhitting kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn voor uw huisdier. Houd er daarom rekening mee en neem maatregelen als het buiten warm is. Houd bovendien het huis zo koel mogelijk, bijvoorbeeld door gordijnen te sluiten en ook ramen en deuren op de warmere tijden gesloten te houden.

Zorg er voor dat uw dier bij warm w...

Read more

Aanbieding Juni

Chip en registreer je dier

Ieder jaar weer raken veel dieren zoek nadat ze ontsnapt zijn. Gelukkig worden deze dieren ook vaak weer gevonden. Om ze weer snel terug te kunnen brengen bij hun baasje is het belangrijk dat deze dieren gechipt én geregistreerd zijn. Door een juiste registratie kan er rechtstreeks contact opgenomen worden met de eigenaar, die vaak dolgelukkig is dat zijn of haar dier terecht is.

Vooral veel katten zijn nog niet gechipt...

Read more

Dier en warmte

Veel van onze huisdieren kunnen niet goed tegen warmte, ze hebben bijvoorbeeld geen zweetklieren waarmee ze hun lichaam kunnen koelen zoals wij. Oververhitting kan gevaarlijk en zelfs dodelijk zijn voor uw huisdier!

Houd er daarom rekening mee en neem maatregelen als het buiten warm is.

Kijk hier voor meer informatie

 

sunflower-sun-summer-yellow

Read more