Even voorstellen…Marjolein Wiggers

Als nieuwe dierenarts in deze praktijk zal ik me kort introduceren.
Nadat ik in Borne ben opgegroeid, heb ik in 2003 mijn studie Diergeneeskunde in Utrecht afgerond. Sindsdien heb ik in verschillende praktijken gewerkt in het noord-oosten van het land terwijl we in Hardenberg woonden. Een tijdje geleden besloten mijn man en ik weer terug te keren naar onze ‘Twentse roots’ , terug naar Borne. Ik ben dan ook erg blij dat ik bij dierenkliniek de Tweesprong kan komen werken! Een groepspraktijk met vele mogelijkheden op gebied van diagnostiek en behandeling en met echte aandacht voor de dieren en hun eigenaren.
Als dierenarts weet je nooit hoe de dag gaat lopen; je bent met je ‘handen’ en je ‘hoofd’ bezig en die afwisseling vind ik erg leuk. Het proces van diagnose stellen is net als een puzzel oplossen; dat geeft voldoening. En als ik dan daarmee de patiënt en de eigenaar kan helpen ben ik helemaal blij!
Naast de honden en katten heb ik me extra verdiept in konijnen en knaagdieren. Die liefde is uiteraard als kind al geboren en verder gegroeid tijdens de jaren dat ik op zaterdag in een dierenwinkel werkte.
In mijn vrije tijd heb ik een huishouden met man, 2 kinderen en momenteel een stel kippen en konijnen om de deur. We houden erg van het buitenleven; kamperen, samen in de tuin werken of lekker het bos in.
Ik hoop u op de praktijk te mogen begroeten!

Groetjes,
Marjolein Wiggers